meubelrenovatie Haarlem

Wij zijn Janneke Booijink en Barbara Visser, sinds 2000 partners in Booijink en Visser Meubelrenovatie Haarlem. Een zaak waar we trots op zijn.

Hoe het begon

Onze samenwerking vindt zijn oorsprong op de Meubel­-vakschool in Amsterdam. Tijdens onze opleiding zijn we bij uiteenlopende bedrijven aan de slag gegaan. Dé manier om verschillende restauratiemethodes en -technieken onder de knie te krijgen. Zo hebben we in gerenommeerde Brusselse ateliers gewerkt, waar we kennismaakten met de Belgische manier van restaureren. Ook het Frans politoeren hebben wij ons daar eigen gemaakt, een klassieke techniek die we regelmatig toepassen.

Uiteenlopende klanten en werkzaamheden

Sinds onze begindagen is onze klantenkring aanzienlijk uitgebreid. Niet alleen particulieren, maar ook musea, antiquairs en gemeentes weten ons te vinden. Deze uiteenlopende klanten brengen een grote variatie aan opdrachten met zich mee. Zo worden wij regelmatig gevraagd antieke interieurelementen als wandbetimmering en deuren in oorspronkelijke staat te herstellen. Daarmee is ons atelier in de Haarlemse Waarderpolder uitgegroeid tot een plek waar we met zorg en plezier werken aan heel uiteenlopende meubels en ander houtwerk.

Booijinkenvisser Meubelrenovatie Haarlem

Onze liefde voor meubelrestauratie en meubelrenovatie delen we graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend, maar altijd informatief gesprek.